Nepal Café

Op zondag 28 november tussen 13 en 18 uur organiseren we in het mooie decor van de kayakclub Kasterlee (aan de Nete, recht tegenover restaurant Watermolen in Houtem-Kasterlee) ons eerste Nepalcafé.

Iedereen is welkom. Je kan er Nepalese hapjes proeven, een leuk cadeautje kopen in het kraampje met typisch Nepalese ornamenten en geschenken, een fototentoonstelling bekijken met Nepalfoto’s van eigen werk en van de bekende wereldreiziger-journalist Mark Helsen! Of gewoon bij een lekker biertje een babbel komen doen. Je vindt er ook info over Nepal en onze projecten, kan rustig op een scherm zicht krijgen op onze acties en zeker ook kennis maken met een speciaal Swiekes-cava aanbod. Er wordt ook een overdekt buitenterras voorzien voor hen die iets meer frisse lucht en ruimte appreciëren.

Bovendien is de omgeving van de Nete ideaal om even de benen te strekken of een langere natuurwandeling te doen.

Heel de familie is dus welkom. Graag tot dan!